Je browser ondersteund geen JavaScript!

Intake

Bij de eerste afspraak zal ik beginnen met een intake, waarbij we bespreken waar je voor komt en ik zo een duidelijker beeld krijg van wat er speelt en welke factoren wellicht bijdragen aan het probleem. Zo kan ik bepalen hoe ik je het best zal kunnen helpen.

Vervolgens zal ik je in trance brengen, wat betekent dat je in een hele diepe ontspanning raakt. Je bent wel nog tot op zekere hoogte alert; dat is een soort beschermingsmechanisme, dat zorgt dat je kunt reageren in geval van nood. Dit stukje bewustzijn dat actief blijft, zorgt er ook voor dat je achteraf nog precies weet wat er tijdens de trance is gezegd en wat je hebt ervaren.

Sessie

Tijdens de sessie zullen we uitzoeken waar de oorsprong van het probleem ligt. Van daaruit zal ik je helpen om je blokkades of negatieve gedachten te ontkrachten en je in plaats hiervan positieve mee te geven.
Bij verslavingen kunnen we dit ook juist omdraaien, door negatieve gedachten te koppelen aan hetgeen waar je verslaafd aan bent. Toch blijven ook dan de positieve gedachten, zoals gezonder willen leven, heel belangrijk.

Aan het eind van de sessie breng ik je weer terug naar je normale bewustzijn, op zo’n manier dat je je ontspannen en fit voelt. Hou er wel rekening mee dat het soms even tijd kost om voor jezelf te ‘verwerken’ wat je net hebt meegemaakt. Het is nou eenmaal een bijzondere ervaring.

In sommige gevallen zal ik ook voorstellen om zelfhypnose in te zetten, om de kracht van de sessie nog te versterken. Hiervoor krijg je dan per e-mail een opname toegestuurd, die je thuis kunt gebruiken.

Hoeveel sessies nodig zijn, is per situatie en persoon verschillend. Aan het begin van de behandeling zal ik proberen hier een verwachting in aan te geven.

Verslag

Van de intake en elke sessie schrijf ik een verslag voor in het persoonlijke cliëntdossier. Dit doe ik als registratie van, maar vooral ook ten behoeve van de behandeling.
Elke cliënt kan inzicht vragen in zijn of haar dossier en uiteraard neem ik ieders privacy heel serieus.


Wil je meer weten, neem contact met me op.


E-mail WhatsApp 06-28291609

Mijn praktijk is gevestigd op Vadinushof 4, 3453 JK, De Meern, alleen op afspraak.