Je browser ondersteund geen JavaScript!
Hypnotherapie

Hypnotherapie

Bij hypnotherapie werken we met een trance, wat betekent dat je in een hele diepe staat van ontspanning bent. Tijdens deze trance hou je wel nog een bepaalde alertheid; je weet nog steeds wie en waar je bent en weet achteraf alles wat er tijdens de sessie is gebeurd. Ook ben je in staat aan te geven als er iets is wat je echt niet wilt delen.

Door deze diepe ontspanning, kun je veel makkelijker bij informatie vanuit je onderbewustzijn komen en ben je daarnaast vatbaarder voor ‘suggesties’ die ik je mee geef. Dit betekent niet dat ik je een aap na kan laten doen, maar wel dat je je positieve gedachten over jezelf en situaties makkelijker eigen kunt maken, omdat automatische gedachten als ‘dat kan ik toch niet’ of ‘dat ben ik niet waard’ achterwege blijven.

Dit betekent dan ook dat je met hypnotherapie enorm veel kunt bereiken, juist ook bij problemen die in volledig bewuste staat heel moeilijk aan te gaan en te verhelpen zijn. Denk bijvoorbeeld aan verslaving, psychologische problematiek, angsten, fobieën en pijn. Maar ook bij ziektes kun je veel baat hebben bij hypnotherapie; bijvoorbeeld omdat de ziekte wordt veroorzaakt door negatieve overtuigingen, maar ook omdat je het lichaam als het ware aanspreekt te genezen. De kracht van de geest is onnoemelijk groot. Dit betekent overigens niet dat geen medische behandeling gezocht moet worden! Steeds vaker gaan medische wetenschap en alternatieve geneeswijzen hand in hand.

Regressietherapie

Regressietherapie

Regressietherapie betekent dat we door middel van hypnotherapie teruggaan in je huidige leven, om de oorzaak van problemen op te zoeken.

We krijgen in ons leven te maken met allerlei andere mensen en allerlei gebeurtenissen. Deze zorgen ervoor dat wij bepaalde overtuigingen hebben, over alles wat er om ons heen gebeurt, maar vooral ook over onszelf. Die overtuigingen kunnen belemmeringen worden, blokkades.
Met regressietherapie richten we ons op deze blokkades; we kunnen uitzoeken waar ze vandaan komen en deze blokkades ontkrachten, waardoor je jezelf juist weer kracht geeft.

Reïncarnatietherapie

Reïncarnatietherapie

Het kan zo zijn dat een blokkade zich niet in dit leven heeft gevormd, maar in een vorig leven. Soms blijven bepaalde patronen zich ook door verschillende levens heen herhalen.
Zoals we met regressietherapie teruggaan in het huidige leven, gaan we met reïncarnatietherapie terug naar een vorig leven, met als doel de oorzaak van de blokkade te achterhalen en deze vervolgens te ontkrachten. Hiervoor maken we rechtstreeks contact met de ziel, die over de belangrijkste informatie uit voorgaande levens beschikt.

Ook is het mogelijk naar de periode tussen levens in te gaan en bijvoorbeeld te achterhalen wat jouw doel is in dit leven, of dat je met iemand bewust een bepaald soort relatie bent aangegaan, om van te kunnen leren. Dat is immers waarvoor we op aarde zijn, om te leren en te ervaren. Hoe moeilijk dat voor ons als mens ook mag zijn.

Wil je meer weten, neem contact met me op.


E-mail WhatsApp 06-28291609

Mijn praktijk is gevestigd op Vadinushof 4, 3453 JK, De Meern, alleen op afspraak.