Je browser ondersteund geen JavaScript!
Om jou te helpen bereiken waar je voor komt, werk ik met trajecten waarin ik meerdere 1-op-1-sessies combineer met geluidsopnames.
Zo halen we het maximale uit deze periode en kun jij weer vol vertrouwen vooruit.

Een traject duurt ongeveer 2,5 maand en omvat vier 1-op 1 afspraken en twee geluidsopnames. Jouw investering hiervoor is €600,-.
Het is ook mogelijk om te kiezen voor twee termijnen van €310,- of drie termijnen van €215,-.

Ben je al eerder bij mij in de praktijk geweest en wil je graag een losse afspraak? Neem dan even contact met me op.

Veelgestelde vragen:


Werkt dit echt, zo’n kort traject? Door de methodes die ik gebruik, kun je in korte tijd heel veel bereiken. In de meeste situaties zijn vier afspraken voldoende om te bereiken waar je voor komt.

Hoe weet ik of dit traject wel iets voor mij is? Neem even contact met me op om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen en of dat is waar jij naar op zoek bent.

Een traject duurt ongeveer 2,5 maand, maar ik ga binnenkort op vakantie. Is dat een probleem? Dat is geen enkel probleem, we plannen de afspraken in overleg in en zeker rondom vakanties kan een traject best wat langer duren.

Ik wil juist zo graag voor mijn vakantie geholpen worden, kan dat? Neem even contact met me op, dan bespreken we wat mogelijk en haalbaar is om jou al voor je vakantie zo goed mogelijk te helpen.

Wil je meer weten, neem contact met me op.


E-mail WhatsApp 06-28291609

Mijn praktijk is gevestigd op Vadinushof 4, 3453 JK, De Meern, alleen op afspraak.