Je browser ondersteund geen JavaScript!

Over mij

Al zo lang als ik me kan herinneren, is het mijn wens geweest om anderen te helpen. En zo behaalde ik in 2004 mijn diploma Sociaal Pedagogisch Hulpverlening. Sindsdien heb ik in verschillende sectoren in de hulpverlening gewerkt; onder andere in de geestelijke gezondheidszorg (psychiatrie), jeugdzorg en slachtofferhulp.

En al die tijd bleef het kriebelen… Sinds ik jaren geleden voor het eerst het boek ‘Wie was mijn kind’ las waarin werd beschreven hoeveel profijt mensen hadden gehad van hypnotherapie, heeft dit mij geïntrigeerd en enorm aangetrokken. En eigenlijk wist ik toen gelijk al: dàt wil ik doen!

Tijdens de opleiding hypno-, regressie- en reïncarnatietherapie bij Maylight ISMT, werd dit enthousiasme alleen maar aangewakkerd. Het was en is zo bijzonder en ontroerend om te zien hoe iemand inzicht krijgt in wat hij of zij heeft meegemaakt. Gaat inzien dat hij of zij niet schuldig is aan wat anderen gedaan hebben, kan begrijpen wat er gebeurd is en waarom, gaat beseffen dat hij of zij wèl goed genoeg is, waardevol is. Dat is simpelweg prachtig.

Mieke

Wil je meer weten, neem contact met me op.


E-mail WhatsApp 06-28291609

Mijn praktijk is gevestigd op Vadinushof 4, 3453 JK, De Meern, alleen op afspraak.