Je browser ondersteund geen JavaScript!
Claudia (hypno- en regressietherapie)
Al jaren tob ik met overgewicht.. heb 9 jaar geleden een gastric by pass gehad en ben daar veel kilo's mee afgevallen. Top natuurlijk, maar als je de kern van je probleem niet aanpakt blijft dat een probleem en daar liep ik dus ook tegenaan.. ja ik durf nu te zeggen dat ik een "emotie eter" was. Ik was in de afgelopen paar jaar weer 15 a 20 kilo aangekomen en daar baalde ik enorm van. Ik had mezelf tenslotte niet voor niets laten opereren. Toen hoorde ik over hypnotherapie en dat het kan helpen om van b.v. emotie eten af te komen. En zo ben ik mezelf gaan verdiepen hierin en zo kwam ik bij Mieke uit. Heb haar eerst geappt en wat vragen gesteld en Mieke gaf mij gelijk een goed gevoel en er was een klik dus heb ik een afspraak gemaakt. Ik vond het spannend, want ik was nog nooit onder hypnose geweest. Maar Mieke stelde mij gerust en verzekerde mij dat ik niet als een kip door de kamer zou lopen. Ik kan echt zeggen het was fantastisch!
Ik heb mezelf totaal overgegeven en dat is best lastig voor iemand die altijd de touwtjes in handen heeft😉 ik ben echt door de hypnotherapie van het emotie eten af. Ik heb mijn levensstijl totaal omgegooid en het fijne is het kost mij totaal geen moeite. En ik ben daardoor inmiddels 14 kg afgevallen. Ik ben pas nog geweest voor een hypnose sessie gewoon omdat ik het heerlijk vind. Ik kan het echt iedereen aanraden.
Helene (healing)
In augustus 2020 ben ik bij Mieke geweest. Tijdens het telefonisch contact over de mogelijkheden had ze aangeven dat een healing mogelijk het beste bij mijn vraagstelling past. Ze ging tegenover me zitten. Zodra ze connectie maakte, voelde het alsof er vastzittende energie in mijn lichaam begon te stromen. Als analytisch persoon was er voor mezelf de uitdaging om vanaf toen alles te laten gebeuren en daar ‘niets van te vinden’. Ik voelde van allerlei fysieke gewaarwordingen, in mijn buik, van mijn buik naar mijn keel, in mijn hoofd. Telkens checkte ze bij mij wat er gebeurde en ik voelde me in goede handen. Het was intens, maar ik voelde op dieper niveau ook dat dat precies was wat ik nodig had. Na zo’n 40 min nam intensiteit af en was de sessie klaar. Ze gaf aan dat de healing enkele weken doorwerkt en toen we zo’n 5 weken later contact hadden kon ik alleen maar zeggen dat ik me heel goed voelde. Ik ben heel tevreden over hoe Mieke werkt, en blij dat ik op mijn gevoel durfde te vertrouwen om deze stap te maken om mezelf verder te helen...
M. (regressietherapie)
Ik ben nu 3x keer geweest bij Mieke voor een hypno sessie. Ik had dat veel eerder moeten doen. Een verlichting. Heel ontspannen gevoel en vooral erna. De sessie blijft nog lang “doorwerken” en ik merk dat ik krachtiger en vol zelfvertrouwen in het leven sta. Maar ook met een beter en milder beeld naar mezelf kijk. De afspraken worden nu wat minder, met wat meer ruimte ertussen. Na zo weinig sessies al zo een beter gevoel! Erg fijn!
Peter (hypnotherapie)
Op verwijzing van mij huisarts ging ik in verband met ernstige rugklachten hypnotherapie doen. Via Internet kwam ik bij Ayanah in de Meern uit, niet alleen omdat het vlakbij waar ik woon is, maar ook vanwege de website. Gezien mijn IT achtergrond let ik er altijd op of een website mij aanspreekt. De keuze bleek achteraf goed te zijn geweest. Hypnotherapeut Mieke blijkt ter zake kundig en efficiënt te zijn. In eerste instantie stond ik enigszins sceptisch tegenover het idee mij te laten hypnotiseren, ik dacht dat dat niet zou kunnen lukken. Het bleek echter verrassend makkelijk te gaan en erg prettig te zijn. Het werkt sterk spanningsverlagend. De geluidsopname die Mieke voor mij maakte voor zelfhypnose blijkt heel goed te werken, hij geeft een heel ontspannen gevoel. Deze geluidsopname is zeker een aanrader voor wie hypnotherapie doet. Ik gebruik hem nog dagelijks. Al met al heb ik aan de praktijk Ayanah een positief gevoel overgehouden en heeft het zeker bijgedragen aan vermindering van mijn rugklachten. Ik kan natuurlijk alleen over het aspect hypnotherapie oordelen.
S. (hypnotherapie)
Mieke is een fijn en prettig persoon, waar je je probleem goed kunt bespreken. Mieke is een luisterend oor, welke begrip heeft voor de situatie. In mijn geval was het de angst voor honden. Ik de hypnotherapiesessies hebben we gekeken waar mijn angst voor honden vandaan is gekomen, en hoe ik hier op een andere manier mee kan omgaan. Ik voelde mij veilig, niets was gek. Het resultaat is dat ik minder bang ben voor honden, en ik met vertrouwen ergens heen durf te gaan waar honden zijn. Ik zou hypnotherapie bij Mieke zeker aanraden!

Wil je meer weten, neem contact met me op.


E-mail WhatsApp 06-28291609

Mijn praktijk is gevestigd op Vadinushof 4, 3453 JK, De Meern, alleen op afspraak.